خانه / دسته‌بندی نشده / چک کردن پنالتی گوگل

چک کردن پنالتی گوگل

چک کردن پنالتی شدن سایت در گوگل

با مقاله آموزشی دیگری در خدمتتون هستیم ، در این آموزش قصد داریم با پنالتی گوگل آشنا شویم و به چک کردن پنالتی شدن سایت در گوگل بپردازیم

اول این که پنالتی گوگل چیست ؟

همانطور که می دانید برخی از وب سایتها با نقض قوانین گوگل سعی می کنند جایگاه خود را در نتایج جستجوها بالا ببرند و ترافیک بیشتری بدست بیاورند و یا به نوعی میخواهند با تقلب جایگاه بهتری را در گوگل به دست بیاورند ، اما گوگل در الگریتم های جدید خود میخواهد از این تقلب ها جلوگیری کند  و در واقع گوگل نمی خواهد به چنین وب سایتهایی میدان بدهد ! در نتیجه در الگریتم گوگل پاندا به چنین وب سایت هایی نمره منفی میدهد و پنالایز می شوند

ساده تر پنالایز (Penalize) یعنی جریمه شدن سایت توسط گوگل که این جریمه ممکن است برایتان گران تمام شود !

در حالت عادی بعد از اینکه سایت شما وارد پنالتی گوگل بشه و از گوگل نمره منفی دریافت بکنه، در ابزار گوگل وبمستر تولز پیامی را مبنی بر اینکه سایت شما اسپم شناخته شده دریافت خواهید کرد. در پیام فوق دلیل اسپم شدن سایت شما مشخص می شود و از شما خواسته میشه که مشکل را برطرف کنید و به گوگل اطلاع دهید.

در پیامی که به گوگل ارسال میکنید باید تمام جزییات را توضیح بدید زیرا این پیام توسط یک شخص بررسی میشه و اگر مشکل سایت شما برطرف شده باشه سایت شما از اسپم لیست خارج میشه.

البته روال همیشه به همین راحتی نیست ، خارج شدن سایت از پنالتی ممکن است بین چند روز تا چندین ماه زمان ببرد .

نکته : همیشه وقتی پنالتی می شوید در گوگل وب مستر به شما اخطار داده نمیشود ! پس این گونه تصور نکنید که چون اخطار نگرفتم وارد پنالتی نشده ام !

اما چگونه متوجه شویم که سایت ما وارد گوگل پنالتی شده است ؟

در این مقاله قصد داریم چندین روش را به شما معرفی کنیم که طریق آن ها میتوانید اسپم بودن سایت خود در گوگل را چک کنید و مطمئن شوید که دلیل کاهش بازدید سایت شما و افت رتبه ای که در گوگل داشته اید به خاطر پنالتی شدن گوگل بوده یا خیر ؟ !!

چک کردن پنالتی شدن سایت در گوگل :

پنالتی شدن سایت در گوگل انواع مختلفی دارد که در متداول ترین نوع پیغامی در گوگل وب مستر دریافت خواهید نمود ، اما در انواع دیگر چک کردن پنالتی شدن سایت در گوگل به همین راحتی نخواهد بود و شما باید از نشانه های آماری وب سایت تان متوجه پنالتی شدن شوید

البته برای بررسی پنالتی شدن ابزار هایی نیز وجود دارد که در بین سئوکاران نظریات مختلفی برای استفاده از این ابزار ها وجود دارد ، عده ای موافق هستند که اگر از طریق وب مستر پیغامی دریافت نکردیم میتوانیم از طریق این ابزار ها متوجه شویم ، و عده ای بنا به دلایل زیر مخالف استفاده از این ابزار ها هستند :

  1. بیشتر این گونه ابزار ها هیچ گونه ارتباطی با گوگل ندارند . پس آماری که ارائه میشود تقریبی می باشد
  2. وقتی که در گوگل وب مستر پیغامی وجود ندارد ، چگونه این گونه ابزار ها میتوانند آمار دقیقی را اعلام کنند ؟
  3. هیچ کدام از این ابزار ها توسط گوگل تایید نشده اند !
  4. و…

این عده موافق هستند که اگر در وب مستر تولز اطلاع رسانی صورت نگرفته است، بهترین شیوه برای چک کردن پنالتی شدن سایت در گوگل استفاده از نشانه هایی هست که در هنگام پنالتی شدن دیده می شود

اما نظریه ما در سئو این هست که در سئو میانه رو باشید ، نه افراط کنید نه تفریط کنید

در سئو نه وب سایت هایی که افراط میکنند موفق هستند ، نه وب سایت هایی که تفریط می کنند ، البته ممکن هست این گونه وب سایت ها به موفقیت نیز برسند ، اما تجربه نشان داده است که افرادی که در سئو میانه رو هستند موفق ترند .

اگر وب سایت شما وارد پنالتی شده است مشخص هست که شما در سئو میانه رو نبوده اید . ما پیشنهاد میکنیم حداقل در چک کردن پنالتی شدن سایت در گوگل میانه رو باشید

البته لازم به ذکر است که هر دو نظریه صحیح می باشند اما به نظرم مان  نظریه حد واسط کامل تر است .

این ابزار ها همیشه بی فایده نیستند و همیشه نیز مفید نیستند ! ، زمانی استفاده از این ابزار ها برایتان کاربردی خواهد بود که به نکات مربوطه توجه کنید که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت .

به طور کلی راه حل ما برای چک کردن پنالتی شدن سایت در گوگل به شرح زیر می باشد :

  1. در وب مستر پیغامی دریافت خواهید کرد که میتوانید متوجه شوید که وارد پنالتی شده اید
  2. در وب مستر پیغامی دریافت نخواهید کرد :

اما طبق نکته “همیشه وقتی پنالتی می شوید در گوگل وب مستر به شما اخطار داده نمیشود ! پس این گونه تصور نکنید که چون اخطار نگرفتم وارد پنالتی نشده ام ! ” ممکن است هیچ گونه پیغامی در وب مستر تولز دریافت نکنید ، در این موارد از ورود گوگل خود و ایندکس هایتان میتوانید متوجه شوید

افت ورودی گوگل و ایندکس گوگل میتواند دلایل مختلفی را داشته باشد اما یکی از آنها ورود به پنالتی گوگل میتواند باشد ، وارد پنالتی شدن میتواند باعث شود که به طور کامل از نتایج گوگل حذف شوید ، تشخیص البته تشخیص این موضوع نیز به همین راحتی نیست  نمیتوانیم هر زمان که  افت ورودی گوگل داشتیم بگوییم وارد پنالتی شده ایم .

در این زمان استفاده از ابزار های موجود میتواند در فرآیند تشخیص به شما کمک کند ، هر کدام از ابزار ها مربوطه دارای الگریتمی برای تشخیص هستند که به شما در تشخیص کمک هایی میکنند

که ما در این مقاله ابزاری را به شما معرفی میکنم که طریق اون میتوانید اسپم بودن سایت خود در گوگل را چک کنید و مطمئن شوید که دلیل کاهش بازدید سایت شما و افت رتبه ای که در گوگل داشته اید به خاطر پنالتی شدن گوگل بوده یا خیر ؟ !!

در واقع  وب سایت زیر ابزار مناسبی برای چک کردن پنالتی شدن سایت در گوگل می باشد

pixelgroove.com/serp/sandbox_checker

نکاتی که باید به هنگام استفاده از این ابزار ها توجه داشته باشید :

برای استفاده از ابرار های چک کردن پنالتی شدن سایت در گوگل لازم هست به نکات زیر توجه داشته باشید

  1. همیشه اطلاعات درست نمی باشد ، این گونه ابزار ها هم ممکن هست اشتباه کنند
  2. فراموش نکنید، سایت های تازه تاسیس و دامنه های صفر، در ابتدا ممکن است در سند باکس گوگل قرار گیرند و انتظاری از این سایت های نداشته باشید و فکر نکنید پنالتی شدند.
  3. تنها به اطلاعات ارائه شده توسط این ابزار ها اکتفا نکنید و قبل از آن نشانه هایی که در بالا پرداختیم را ابتدا بررسی کنید

سندباکس گوگل چیست ؟

سندباکس گوگل شامل بخشی از سرورهای گوگل میشود که سایت های تازه وارد به آن منتقل می شوند، سایت هایی که در سندباکس قراردارند معمولا رتبه بالایی در نتایج پر رقابت گوگل کسب نمی کنند. زمان عادی برای خروج یک سایت از سندباکس ۶ ماه است و اگر سایتی در این مدت از برندینگ مناسب برخوردار شود و یا لینکهای ورودی از سایت های معتبر داشته باشد احتمال اینکه در زمانی کوتاه تر از سندباکس خارج شود وجود خواهد داشت.

در این آموزش سعی کردیم به شیوه های چک کردن پنالتی شدن سایت در گوگل بپردازیم و در  آموزش های بعدی سعی میکنیم به دلایل پنالتی شدن سایت یک وب سایت ، آموزش کار کردن با این گونه ابزار ها و خارج شدن از گوگل پنالتی بپردازیم .

منبع

درباره‌ی google-links

حتما ببینید

اسپم در سئو و راه مقابله با آن

اسپم در سئو چیست؟ اسپم – spam به معنی کرم و مزاحم، در همه جای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *